21-годишен стреля три пъти по служител в автомивка
21-годишен стреля три пъти по служител в автомивка / grabo.bg

Шофьор на микробус е стрелял три пъти по служител в бургаска автомивка, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал в автомивка "Мания", разположена на бургаската улица "Транспортна". Спорът е бил между водач на микробус "Пежо Боксер" и 32-годишен служител на автомивката, който отказал да приеме буса за миене, тъй като габаритите му били по-големи в сравнение с клетката за миене.
Водачът на микробуса извадил газов пистолет и насочвайки го към 32-годишния бургазлия произвел изстрел. Служителят побягнал и се скрил в павилион, предназначен за отдих на работниците от автомивката. Водачът произвел втори изстрел след бягащия, разбил с крак вратата на помещението и произвел трети изстрел в павилиона. Извършителят на деянието е задържан непосредствено след стрелбата - това е криминално проявения В.В., 21-годишен от Бургас.
Констатирано е, че служителят от автомивката не е пострадал от стрелбата, като е отказал медицинска помощ. При счупването на стъклото на входната врата на помещението за отдих към автомивката В.В. получил порезна рана на десния крак и му е оказана медицинска помощ. По случая е образувано бързо полицейско производство.