Шофьор преби спътник след рязко спиране
Шофьор преби спътник след рязко спиране / снимка: Sofia photo agency, архив

33-годишен пътник в лек автомобил се потроши след рязко спиране. Инцидентът е станал вчера следобед на ул. "Прилеп", съобщиха от полицията.

Пострадалият е пътувал в "Сеат". За да избегне сблъсък с друг автомобил, 60-годишният шофьорът рязко набил спирачки. В резултат спътникът му, който бил без поставен обезопасителен колан, се блъснал в таблото и предното стъкло. Отведен е бил в болница, където установили, че има контузии на главата, гръдния кош, двете колена и китката на лявата ръка.

След оказване на медицинска помощ е бил освободен за домашно лечение.

27-годишен шофьор с "БВМ" се потроши, след като се заби в ограда в с. Езерово надвечер вчера. младият мъж, родом от шуменското село Кюлевча, се отървал без сериозни наранявания. След катастрофата обаче бил тестван с дрегер, който отчел 1,73 промила алкохол в издишания въздух. Задържан е бил за денонощие.

Възрастна жена бе блъсната от лек автомобил на паркинг пред блок в кв."Чайка". Колата марка "Мерцедес" ударила 72-годишната пешеходка при двожение на заден ход. Потрадалата е получила фрактура на лявата ръка.