Хулиган минира дупките в голф игрище
Хулиган минира дупките в голф игрище / ThinkStock/Getty Images

Пазач на норвежко голф игрище се оплака, че неуловим злосторник е "минирал" половината дупки със свои екскременти, съобщава агенция ЮПИ.

Служителят в голф клуба "Ставангер" е сигурен, че хулиганът е от мъжки пол, тъй като неговата "продукция" била прекалено обемиста, за да бъде от жена.

Кенет Тенфьорд споделил пред местните медии, че в дупките на игрището за голф извършителят оставял и тоалетна хартия. "Той върши поразиите си само през работните дни. През уикендите никога не "минира", заяви Тенфьорд. Сега служителите в голф комплекса полагат всички усилия, за да преустановят гнусната практика. Те констатирали, че вандалът идва да реализира пъклените си планове с колело, защото гумите оставяли следи по тревата. Две от дупките му били особено любими.

Управата монтирала мощни прожектори, които да опазят игрището от оскверняване, но хитрият нарушител намирал начин да ги изключи. Засега неговите мотиви остават неизвестни. Предполага се ,че той е или човек, който много мрази голфа, или е пациент на някое психиатрично заведение.

Източник: БТА