Колоритни мъже във „Фермер търси жена”
Колоритни мъже във „Фермер търси жена” / netinfo

"Фермерите са крайно различни" - това заяви продуцентът Витомир Саръиванов за "Събуди се" по Нова телевизия. Поводът е пилотният епизод на "Фермер търси жена", който Нова ще излъчи тази вечер, от 22:00 ч.

Той допълни още, че всяка жена ще може да потърси сред десетимата участници своята половинка.

От 21-годишен до 47-годишен, от шампиони по мотоциклетизъм и ръгби до графски наследник и космополит, обикалял по света, но предпочел романтиката на 100-годишна къща до Троянския манастир - това е само част от колоритността на избраната десятка.

Витомир Саръиванов загатна и за една от изненадите, които предстоят за бъдещите избраници на фермерите, а именно - романтичен уикенд.

В пълна готовност, с удобно облекло и ботуши на нисък ток, е и водещата на формата Диди Тодорова. Тя призна, че фермерската работа не я плаши и не се страхува да запретне ръкави и да издои крава, ако се наложи. Чаровната водеща споделя, че покрай емигрантската си рубрика в "На кафе" е имала възможността да опознае българските фермери в чужбина. Особено интересна е срещата й с наши сънародници в Нова Зеландия, където посещава ферма с исландски коне - една от най-скъпите и предпочитани породи за езда. Получава и уникалната възможност да се качи на кон, който е истинска телевизионна звезда - оказало се, че благородното животно, което яздила, е участвало във филма "Хобит".

С какви истории обаче ще я срещне ролята й на водеща във "Фермер търси жена", ще разберем още тази вечер, от 22.00 ч. по Нова, когато десетимата фермери ще бъдат представени в пилотен епизод. След това на ход ще бъдат дамите - те ще могат да кандидатстват за участие във „Фермер търси жена", като изпратят писмо на фермера, когото са харесали най-много.