Финалът на „Женени от пръв поглед” успя да шокира зрителите
Финалът на „Женени от пръв поглед” успя да шокира зрителите / снимки: Нова телевизия

Три месеца след края на експеримента, трите двойки на „Женени от пръв поглед" се събраха в студиото, за да разкажат как се развива животът им след края на
предаването.

Неочаквани признания направи всяка една двойка, но най-шокиращите дойдоха от любимците на зрителите - Стефан и Светлана. Двамата признаха, че са разделени от близо месец, а причината е, че след края на предаването различията им излезли наяве с пълна сила.

По-склонната на компромиси Светлана призна, че тази роля й е натежала в определен момент, а според всичките им близки Стефан още не е готов за сериозна връзка. Той предпочитал да ходи по клубове с приятели, вместо да прекарва вечерите с половинката си.

Въпреки преживяното разочарование, Стефан и Светлана не съжаляват за нищо от преживяното в „Женени от пръв поглед", определят го като полезни житейски уроци, които със сигурност ще им потрябват в живота. И докато Светлана си пожела да срещне любовта, Стефан призна, че вече има нова приятелка, но още нищо не може да се каже.

Финалът на Женени от пръв поглед успя да шокира зрителите
netinfo

Георги също призна, че има жена до себе си и дори вече живеят заедно. Новината шокира Гергана, която само минути по-рано призна, че е имала моменти, в които Жоро й е липсвал и дори му се е обаждала да си поговорят.

Бившият съпруг на Гери влезе в предаването с директни обвинения към експертите, а по-късно разказа за негативната си позиция относно жълтата преса и заглавията за него.

Финалът на Женени от пръв поглед успя да шокира зрителите
netinfo

Антония и Атанас останаха единствената двойка, която не само, че още е заедно, но и има сериозни общи планове. Кумът на семейството спази сватбеното си обещание и им подари парцел в кв. Банкя. Двамата с Тони си обещаха един ден там да бъде къщата им, а няколко дечица да тичат наоколо.

На въпроса към Тони защо се държа назидателно към Наско по време на петте седмици от експеримента, тя отговори, че е искала той да се запознае с лошата й страна и ако я приеме дори с нея, е готова да му предостави добрата си. Също така двамата признаха, че към днешна дата Наско е по-разговорливият във връзката, а Милена Каменова потвърди този факт.

Уникалният експеримент „Женени от пръв поглед" промени риалити телевизията такава, каквато е познаваме, а вторият сезон на предаването вече се чака с огромно нетърпение от зрителите.