Моментът на истината в „Женени от пръв поглед”
Моментът на истината в „Женени от пръв поглед” / Нова тв

Трите двойки на „Женени от пръв поглед" се видяха за първи път на собствените си сватби. Те трябваше да преминат заедно през всички ежедневни радости и проблеми, а в края на петата седмица от съвместния им живот да решат дали искат да продължат като семейства, или ще разделят пътищата си. След множество спекулации и три месеца, през които зрителите проследиха развитието на отношенията им, най-после дойде моментът на истината, в който Антония и Атанас, Стефан и Светлана и Георги и Гергана ще обявят своето окончателно решение.

Преди да застанат очи в очи с експертите на предаването, трите двойки ще имат ден за размисъл, в който ще останат насаме с мислите си и ще си направят ретроспекция на изминалите седмици. Някои от тях ще останат спокойни, защото вътрешно в себе си са взели своето решение. Други ще се борят с въпросителните и ще се допитат до най-близките си хора. Георги ще направи специална таблица, в която ще напише добрите и лошите качества на Гергана, а по-късно ще извика на помощ приятелите си, за да му помогнат за може би най-важното решение в живота му.

Шестимата участници в социалния експеримент ще споделят как се чувстват в неговия край. Защо нито един от тях не съжалява, че се е впуснал в приключението „Женени от пръв поглед"? Какви заключения извади за себе си всеки от тях? Успя ли някой да намери любовта на живота си - ще разберем във вторник от 21 часа по Нова.

Този петък от 21 часа ще видим големия финал на „Женени от пръв поглед". Участниците ще се съберат в студиото, заедно с експертите, за да разкажат на зрителите на Нова как протича животът им след уникалния експеримент. Какви промени претърпяха в личен план, как им се отразява известността и какво в тях се промени, ще разберем в петък 29.05 в „Женени от пръв поглед- финалът" от 21 часа по Нова.