Бекъм срещу Бекъм в модна класация
Бекъм срещу Бекъм в модна класация / Guliver/Getty Images

Изглежда, че дори получилата международно признание кариера в модата не гарантира, че хората ще харесат повече твоя стил, отколкото този на съпруга ти, научи наскоро бившата спайска Виктория Бекъм, съобщи Контактмюзик.

Дейвид и Виктория Бекъм заеха съответно трето и девето място в допитване за най-стилните британци на всички времена. Дейвид Бекъм е сред тримата мъже, намерили място в класацията, която е извършна във връзка с пускането в продажба на смартфона Samsung Galaxy 6. Бившият футболист е събрал 17 на сто от гласовете.

Иконата от "Закуска в "Тифани" Одри Хепбърн оглавява класацията, а на второ място е принцеса Даяна. Снахата на Даяна - Кейт Мидълтън заема четвърто място, а на шесто е кралица Елизабет Втора. На пета позиция е супермоделът Туиги, а бившият изпълнител на ролята на Джеймс Бонд Шон Конъри и певецът Дейвид Бауи са съответно на седмо и осмо място.

Необичайно задното място на Пош спайс не е най-противоречивото, тъй като моделът Кейт Мос, която често бе представяна на преден план в модата през последните две десетилетия, е едва на десета позиция.

Източник: БТА