Номинации за ново областно ръководство направиха членове на МГЕРБ- В. Търново
Номинации за ново областно ръководство направиха членове на МГЕРБ- В. Търново / снимка: Пресцентър ГЕРБ

Редовно отчетно изборно събрание проведе във Велико Търново областната структура на МГЕРБ. Специални гости на форума бяха членовете на Националното ръководство на младежката организация Станислава Стоянова, Полина Христова и Зорница Петрова, както и почетният член на великотърновската структура проф. Михаил Харалампиев, който е Доктор Хонорис Кауза на НВУ. „Вие сте най-ценната част от ГЕРБ, защото имате възможност да се учите от нашите грешки и да не допускате нови“, обърна се професорът към младите в своето приветствие.

Мултимедиен отчет на дейността на структурата представи областният лидер Деян Хаджийски. Като емблематичен областен координатор го окачествиха гостите от НИС на МГЕРБ, които дадоха отлична оценка за работата му. По думите на Станислава Стоянова досегашното ръководство на регионалната структура е вдигнало много висока летва и работата на следващото ще бъде много отговорна.

Деян Хаджийски, който оглавяваше организацията в продължение на два мандата, вече е на възраст над 31 години. Присъстващите в залата изразиха единодушно желание той да бъде обявен за почетен член на МГЕРБ – Велико Търново. Номинации за нов председател, организационен секретар и членове на областното ръководство направиха делегатите на събранието, като предстои те да бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„ГЕРБ е партията, която повече от всички други залага на своите младежи“, категорична бе Станислава Стоянова, която припомни, че младежките структури имат свои представители в Европейския парламент, в българското Народно събрание и в местните парламенти в страната.