„Женените от пръв поглед” празнуват Деня на влюбените
„Женените от пръв поглед” празнуват Деня на влюбените / Нова тв

Денят на влюбените е първият празник, който ще отпразнуват младоженците от „Женени от пръв поглед". Те ще проявят загриженост и внимание към партньорите си, ще си организират романтични вечери и пътувания и ще си разменят подаръци.

Стефан и Светлана ще се отправят към Банско, където ще се отдадат на романтични емоции и приятни преживявания. Двамата грижливо са подготвили подаръци, които да си разменят на празника. Колко е важен първият подарък и колко е трудно да избереш такъв за човек, който още не познаваш съвсем добре, предстои да разберем.

Женените от пръв поглед празнуват Деня на влюбените
netinfo
Атанас ще има емоционална среща с певицата Тони Димитрова, която ще му връчи признание за доброволческия труд и усилията, които е положил, помагайки на бедстващите в Мизия. Наско ще разкаже на естрадната легенда за своята съпруга, а тя ще поиска да се запознае с нея.
Женените от пръв поглед празнуват Деня на влюбените
netinfo
През това време Антония ще организира романтична вечеря с много изненади за своя съпруг. Как ще реагира Атанас на усилията на своята чаровна половинка, ще разберем във вторник от 21 часа по Нова.

Георги и Гергана ще заминат за Несебър, където се провежда фестивалът „Влюбени в Несебър". Двамата ще участват в различни състезания за двойки, но Гери ще остане разочарована от резултатите, които ще постигнат в тях. Това ще даде началото на нови търкания помежду им. Георги, които често е краен в своите размисли и изказвания, ще направи поредното такова: „В деня на влюбените аз и моята половинка разбрахме, че не сме един за друг".

Женените от пръв поглед празнуват Деня на влюбените
netinfo
Продуцентът на „Женени от пръв поглед" Витомир Саръиванов ще отговаря на въпросите на феновете в ексклузивен лайв чат. Днес от 17 часа можете да задавате своите въпроси, свързани с предаването като коментар под специалната публикация във Facebook страницата и ще получите отговор от първо лице.