Авиокомпаниите с най-красивите стюардеси в света
Авиокомпаниите с най-красивите стюардеси в света / Thinkstock/Getty Images

Служителките на авиокомпанията"Ер Франс" оглавиха класацията на най-красивите стюардеси, съставена от специализирания интернет сайт BS Aeronautics, предаде Лента. Сред най-големите въздушни красавици са намерили място също стюардесите на "Сингапур еърлайнс" /второ място в класацията/ и служителките на "Аерофлот" /трето място/.

Вижте в снимки класацията на най-красивите стюардеси

Класацията е съставена без използването на каквато и да било методология - на базата на личните предпочитания на редакцията на сайта BS Aeronautics. Отчетени са били както физическата привлекателност, така и стилът и елегантността на стюардесите. Победителките, стюардесите на "Ер Франс" са поставени на първо място заради "външността им на модели и красивите униформи, които са изработени от дизайнера Кристиан Лакроа". Рускините са впечатлили с яркочервените си облекла.

Танцът на стюардесата (ВИДЕО)

Топ 10 на авиокомпаниите с най-красиви стюардеси:

1. Air France (Франция);

2. Singapore Airlines (Сингапур);

3. "Аерофлот" (Русия);

4. Kingfisher Airlines (Индия);

5. Cathay Pacific (Хонконг);

6. Emirates (Дубай);

7. Air Asia (Малайзия);

8. Lufthansa (Германия);

9. Thai Airways International (Тайланд);

10. Virgin Atlantic (САЩ).

През 2014 година бе съобщено, че британската дизайнерка Вивиан Уестууд е създала "най-сексапилната униформа" в света за стюардесите от "Върджин Атлантик". Въпреки това в класацията на BS Aeronautics те са заели едва десетото място.

Милиардерът Ричард Брансън се облече като стюардеса и обслужваше пътниците на полет от Пърт до Куала Лумпур след загубен бас с шефа на Air Asia Тони Фернандес (СНИМКИ)

Източник: БТА