Първи нотки на разочарование в „Женени от пръв поглед”
Първи нотки на разочарование в „Женени от пръв поглед” / Нова тв

След като се запознаха на собствените си сватби, героите на „Женени от пръв поглед" заминаха на сватбени пътешествия, което ще е изключително интересен момент от тяхното съжителство, защото ще имат възможността да се опознаят и да скъсят дистанцията помежду си, след като еуфорията от сватбата е преминала.

Преди да стегнат куфарите обаче, трите двойки споделиха как са прекарали първата си брачна нощ. Докато Антония и Наско се отдавали на емоцията, Светлана и Стефан не спрели да си говорят цяла нощ, а Гери и Жоро решили да си починат след наситения с емоции ден.

Първи нотки на разочарование в Женени от пръв поглед
netinfo
За Антония и Атанас сватбеното пътешествие се оказа истинско приключение от самото му начало. Двамата за първи път се качиха на самолет, а престоя им в Барселона беше изпълнен с комични ситуации. Видяхме и първите нотки на разочарование в очите на Антония, която смъмри Наско заради непрестанните му опити да я впечатлява.

Женените от пръв поглед Наско и Антония споделят първи впечатления

Първи нотки на разочарование в Женени от пръв поглед
netinfo
Същите нотки се промъкнаха и в разговорите на Гергана и Георги. Докато двамата бяха на романтична вечеря във Вечния град Рим, Георги сподели на половинката си, че първите му чувства към нея били смесени и на моменти я мислел за „кифла", която „гради кариера, използвайки външния си вид". Тези думи засегнаха Гери, но младата дама е решена да не прави прибързани заключения за съпруга си.

Женените от пръв поглед Георги и Гергана споделят първи впечатления

Първи нотки на разочарование в Женени от пръв поглед
netinfo
При Светлана и Стефан небето беше безоблачно както на красивия остров Малта, така и във взаимоотношенията помежду им. Стефан призна, че откакто е със съпругата си, не е спрял да се наслаждава на комуникацията си с нея и „през целия си живот не е говорел толкова, колкото през изминалите три дни".

Женените от пръв поглед Стефан и Светлана споделят емоциите си

Извън секундите на разочарование, трите млади семейства се отдадоха на почивка, приятни емоции и нежности, а как ще продължат медените им месеци ще разберем следващия вторник от 21 часа по Нова.