Италианците пристигнаха в София, но отказаха тренировка
Италианците пристигнаха в София, но отказаха тренировка / снимка: Guliver/Getty Images

Четирикатният световен шампион Италия кацна в 19.00 ч. на Аерогара София и се отправиха със специален ескорт до Националния стадион.

В духа на „Скуадра Адзура” играчите от Апенините впечатлиха с безупречен външен вид. Италианците бяха със стилни костюми и демонстрираха отлично настроение.

Отборът веднага се отправи към националния стадион „Васил Левски”. Първи от автобуса слезе треньорът Антонио Конте, а последен на „Васил Левски” акостира един от асовете на Ювентус Бонучи.

Националният тим на Италия обаче само разходи костюмите си по терена „Васил Левски”. „Адзурите” отказаха тренировка на българска земя в навечерието на европейската квалификация.

Антонио Конте изведе играчите си на игрището на националния стадион само да разгледат съоръжението. Италианците постояха десетина минути под ръмящия дъжд, след което се прибраха в съблекалнята си.

Единствената тренировка в София за „Скуадра Адзура” ще бъде утре. Тя ще се проведе на стадиона Левски по обед. Очевидно играчите на Конте са тренирали по-рано в Италия.