Излезе третият трейлър на Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ (ВИДЕО)
Излезе третият трейлър на Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ (ВИДЕО) / Форум Филм България

Компанията Marvel представи третия трейлър на филма "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" (The Avengers: Age of Ultron), който трябва да бъде пуснат по кината на 1 май 2015 година, предаде "Холивуд рипортър".

В края на декември миналата година компанията "Фанданго", най-големият продавач на електронни билети в САЩ, постави лентата "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" сред трите най-очаквани филма на 2015 година. Другите два са "Междузвездни войни: Силата се пробужда" (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens) и "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част II" (The Hunger Games: Mockingjay - Part 2).

Вижте снимки от премиерата на първия "Отмъстителите"

Режисьор на "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" е Джос Уидън. По думите му втората част на "Отмъстителите" ще постави рекорд в Marvel по количество на използваните специални ефекти. В лентата ще има повече от 3000 сцени, създадени с използването на компютърна графика. В производството на филма помагат и чуждестранни студиа.

В "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" са събрани много супергерои като Капитан Америка (Крис Евaнс), Хълк (Марк Ръфало), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Железният човек (Робърт Дауни-Джуниър) и Тор (Крис Хемсуърт).

Филмът "Отмъстителите" излезе по кината през май 2012 година. При бюджет от 220 милиона долара той донесе на създателите си над 1,5 милиарда долара от продажбата на билети и зае трето място в класацията на най-касовите филми в историята.

Източник: БТА