Криско превзема сцената на „Като две капки вода
Криско превзема сцената на „Като две капки вода / снимка: Нова телевизия, Като две капки вода

Рап императорът Криско ще има свое запазено място на сцената на „Като две капки вода" в новия сезон, който стартира на 3 март от 20:00 ч. по Нова телевизия. Един от най-провокативните рапъри с хитове като „Почивни дни", „Видимо доволни" и „Било к‘вот било" ще докаже, че желанието му да експериментира преодолява дори и границите на рап музиката. „Голям фен съм на шоуто и чакам с нетърпение да скоча в първия образ!

Миналата година Мая Бежанска ме имитира и ми беше страшно забавно. Време е и аз да се срещна с това предизвикателство", казва Криско, който вече усилено загрява за изпълнението си.

Известният БГ рапър, който мечтае поне за един ден да прилича на Фред Дърст /вокалист на култовата банда "Limp Bizkit"/, ще влезе в кожата на поп, рок, естрадни и много други изпълнители, които червеният бутон на шоуто може да му поднесе, но сам признава, че се страхува най-много от високите токчета, които могат да саботират танцовите му умения.

С дуетната половинка на Мария Илиева се оформя и великолепната шесторка с участници - АЗИС, Джуджи, Жана Бергендорф, Ненчо Балабанов и Филип Аврамов. Още две дами предстоят да бъдат обявени на самия старт на шоуто във вторник вечер.

Гледайте „Като две капки вода" на 3 март от 20:00 ч. по Нова телевизия.