Китаец възкръсна в ковчега си и се разплака
Китаец възкръсна в ковчега си и се разплака / Thinkstock/Getty Images

Китаец възкръсна в ковчега и се разплака, натъжен от собствената си смърт, пише безплатният в. "Метро".

45-годишният Го Лю бил заклет пушач и пушел по две кутии цигари на ден. Преди три месеца той колабирал в заведение пред приятели в източната провинция Хубей. Един от тях, Бо Ко, разказва: "С Го, както обикновено, пиехме по няколко питиета, докато той беше с неизменната си цигара в ръка. По едно време тя падна на пода и той се опита да я вдигне. Но вместо това Го се свлече на пода върху нея!"

Приятелите първоначално си помислили, че Го им играе някакъв номер. Но когато го обърнали с лицето нагоре, се оказало, че той едвам диша. Бил закаран в болница, където лекарите констатирали масивен мозъчен кръвоизлив. Шансовете му да оживее били по-малко от 5 процента. След три месеца от болницата се обадили на съпругата му, че Го е починал.

Близките се канели да го погребат, когато Го изведнъж изхриптял в ковчега си, отворил очи и започнал да плаче. Станало му тъжно от собственото му погребение. Той веднага бил върнат обратно в интензивното отделение на болницата. Засега Го е жив, но неговата памет, реч и подвижност са още силно засегнати, пише вестникът.

Източник: БТА