Актрисата София Вергара планира сватба през есента
Актрисата София Вергара планира сватба през есента / снимка: БГНЕС, архив

Звездата от сериала „Модерно семейство” София Вергара планира да се омъжи за годеника си актьора Джо Манганиело през есента, защото през лятото ще бъдат много заети, съобщи Контактмюзик.

Двамата се сгодиха през декември след шестмесечна връзка. Искат сватбата им да е възможно най-скоро, но им пречат ангажиментите. Джо Манганиело ще снима „Вълшебният Майк” и ще промотира филма си с Рийз Уидърспун „Hot Pursuit”. Двамата обаче вече правят списъка с гостите.

София Вергара показа диамантения си годежен пръстен на червения килим за церемонията на наградите на Гилдията на актьорите снощи и призна, че макар и много да й харесва, би приела предложението на Манганиело независимо какъв пръстен й е купил, защото е „толкова привлекателен”.

Джо Манганиело е с четири години по-млад от 42-годишната Вергара. Тя има 22-годишен син Маноло от първия си брак. София Вергара за трета поредна година оглави класацията на сп. „Форбс” за най-високоплатените актриси по американската телевизия с приходи от 37 млн. долара за периода юни 2013 г.-юни 2014 г.

Източник: БТА