Георги Бенчев от X Factor стана татко
Георги Бенчев от X Factor стана татко / Нова тв

Още едно бебе се присъедини към добрите новини в X Factor. В неделя сутринта „мегастабилният" Георги Бенчев стана и мегастабилен татко. С пост в своя facebook профил Георги оповести новината за раждането на „малкия спартанец", добавяйки: „Оооооуууу йееее.... С гордост мога да се похваля, че вчера се роди малкият ни спартанец. Благодаря много на майка му, която беше един истински герой и се справи с нелеката (3.690кг.; 54см) задача...".

Освен несравнимото щастие обаче, днес Бенчев ще трябва да пресъздаде и другата емоционална крайност, защото довечера, точно в 20.00 ч., еуфория и меланхолия ще се редуват на сцената на X Factor. Младият татко ще внесе истински смут за изпълнението си на „Обсебен" на Стенли - счупени монитори и останки от клавиатури ще бъдат част от сценичното му представяне.

Истинска жабешка лудост пък ще обземе братята Иво и Пламен - облечени в шарени пижами, двамата ще направят най-забавното си изпълнение на песента на „Джанго Зе". Рокаджията Славин ще сложи перука и пола, за да се превъплъти във фронтмена на една от най-великите групи в музикалната история - The Queen, и песента I Want to Break Free.

На фона на екзотични палми Михаела ще донесе лятно настроение с Shakira и футболния химн Waka Waka, а другият претендент от отбора на Саня - Невена Пейкова, ще даде воля на силни любовни емоции с рок баладата Always, която този път ще прозвучи в акомпанимента на роял.

Кой ще бъдат най-приповдигнатите и най-минорни изпълнения на финалистите в X Factor? - ще разберете тази вечер от 20:00ч. в ефира на Нова.

Гледайте всички епизоди на X Factor в Nova Play

Гледайте отделните изпълнения на всички звезди от X Factor във Vbox7

Новини и информация за X Factor гледайте в сайта на предаването