Домът за стари хора в Добрич събира благотворително пари за транспорт
Домът за стари хора в Добрич събира благотворително пари за транспорт / Дарик Добрич - архив

Домът за стари хора в Добрич организира изложба-базар и концерт в комплекс „Изида“ в сградата на Ученическа спортна школа. В навечерието на Коледа ръководството и възрастните хора на социалното заведение канят добричлии да станат съпричастни в реализацията на благотворителната идея на Община Добрич за закупуване на специализирано транспортно средство за хора с увреждания - микробус.

Домуващите отправят апел към гражданите да дарят финансови средства като закупят изработените от тях изделия – уникати, сред които плетива, бижута, украса за дома и др. Те ще бъдат изложени във фоайето пред зала „Изида“ от 17.00 часа. Концертът започва в 18.00 часа и в него ще участват хор „Лира“ при Дома за стари хора, Зонална танцова организация „Алексия“, Духов оркестър и ученици от СОУ „Климент Охридски“.

Цената за концерта е 5 лева и ще се заплаща във фоайето на залата. След концерта ще бъде оповестен финансовия резултат на мероприятието. Дарения се приемат и по банкова сметка на Община Добрич срещу протокол за дарение.

IBAN: BG 06S0MB91308410000644

BIC:S0MBBCSF

Банков код: 445100 - за Дом за стари хора, при Общинска банка АД клон Добрич