Една от звездите на Big Brother All Stars напусна шоуто
Една от звездите на Big Brother All Stars напусна шоуто / Нова тв

Този сезон на Big Brother All Stars ще остане в историята като шоуто, в което съквартирантите успяха още на втория ден да останат с 0 лв. седмичен бюджет, без топлата вода и завивки и възглавници. Единствената възможност да си ги върнат беше предоставена на Ники Китаеца, който категорично отказа да си обръсне брадата и да спечели купон за именния ден на Катето.

В епизода тази вечер зрителите ще видят как съквартирантите получават втори шанс, а Big Brother оставя всичко в ръцете на Емил Каменов. Той ще трябва да пожертва всичките си дрехи, за да спечели парти за Катето, а дали ще се съгласи да предаде дори дрехите от гърба, предстои да разберем.

Big Brother ще възложи новата седмична мисия на съквартирантите, която се казва „Съдби в Нови хан". Те трябва да направят драматична и интересна теленовела. Ролите, които съквартирантите трябва да изиграят, са абсолютен контрапункт на техните реални личности. Сюжетът на сериала е за патриархално семейство, в което синът е хомосексуалист, а дъщерята има връзка с рок звезда.

Как ще реагира Емо Каменов, когато разбере, че на него е отредена точно тази роля и какво е останалото колоритно разпределение на ролите, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Една от звездите на Big Brother All Stars напусна шоуто
netinfo
Мисия „Съдби в Нови хан" доведе и до първия сериозен скандал в Къщата, а главен герой в него отново е Емил. Тодор Славков ще успее да го ядоса до такава степен, че той ще започне да буйства и дори ще счупи вещ от Къщата. Дали съквартирантите ще претърпят поредния провал ще разберем довечера.

Вчера Бони стана първият съквартирант, който напусна Big Brother All Stars. По силата на зрителския вот тя прекрати участието си в предаването по време на изданието снощи. Певицата сподели с Ники Кънчев, че явно не си е научила урока или е лош ученик, като направи паралел с участието си във VIP Brother.

Първото интервю на Бони в студиото на „На кафе" може да гледате тук

Гледайте всички епизоди на БИГ Brother All Stars в Nova Play

Гледайте най-интересните видеа от БИГ Brother All Stars във Vbox7

24 часа новини и ексклузивни видеа за БИГ Brother All Stars гледайте в сайта на предаването