Кой ще бъде първият изгонен от Big Brother All Stars
Кой ще бъде първият изгонен от Big Brother All Stars / Нова тв

Само седмица след влизането си в Къщата на Big Brother All Stars, една звезда ще я напусне. Бони, Христо, Емил и Петя са четиримата номинирани, а в живото предаване ще видим най-лошите страни, които те показаха в предаването до този момент.

Студиото на Ники Кънчев ще бъде окупирано от красиви и умни жени. Албена Вулева, Ива Екимова, Никол Станкулова и Славена Вътова ще размишляват над реакцията на Катето, след като беше посочена за най-голям лицемер от Петя на живо в „Голямата уста". Артистичната певица се опита да излезе от неловката ситуация като обяви казаното за актьорска игра, а тази вечер ще разберем кой й повярва и кой - не. Калина е съквартирантът, който ще застане плътно зад гърба на Катето и ще разкрие някои от причините да не харесва Петя Буюклиева.

Кой ще бъде първият изгонен от Big Brother All Stars
netinfo
Малко по-късно в студиото ще влязат защитниците на четиримата номинирани. Big Brother е подготвил специални видеа, в които номинираните съквартиранти ще покажат най-лошите си страни в Къщата до този момент.

Ще бъдат ли достатъчно убедителни защитниците, за да спасят своя герой от елиминация, и какво толкова лошо показаха любимите риалити звезди само за една седмица, прекарана в изолация, предстои да разберем. В края на шоуто един съквартирант ще напусне най-горещото риалити предаване и ще запише името си като първия напуснал Big Brother All Stars 2014.

Гледайте всички епизоди на БИГ Brother All Stars в Nova Play

Гледайте най-интересните видеа от БИГ Brother All Stars във Vbox7

24 часа новини и ексклузивни видеа за БИГ Brother All Stars гледайте в сайта на предаването