Първи любовни искри и номинации в Big Brother All Stars
Първи любовни искри и номинации в Big Brother All Stars / Нова тв

Стрели на Купидон прехвърчат в Къщата на Big Brother. Изкусителката Калина привлече мъжките погледи още с влизането. Тодор Славков беше облагодетелстван и прекара известно време в опасна близост с младата дама. Но тя успя да завърти главата на друг от мъжете в Къщата.

В епизода довечера зрителите ще видят как Боби Турбото и Паскалева прекарват все повече време заедно и признават, че търсят компанията си и им е приятно, когато са заедно. Флиртът няма да остане скрит за останалите съквартиранти и те ще се опитат да окуражат зараждащите се симпатии.

Дали Калина ще попари надеждите на Боби или ще приложи умели трикове, за да го въвлече още повече в изкушението знае само Big Brother. Не пропускайте изданието с Ники Кънчев, където ще бъдат обсъдени всички възможни сценарии и развои на събитията в Къщата.

Освен от любов тази вечер, най-известната Къща ще бъде разтърсена и от номинации. Кой от какво се подразни само няколко дни след прекрачването на прага й и с какви мотиви ще номинира - ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия. Big Brother ще позволи на съквартирантите да наблюдават кой и с какви доводи ги е номинирал, а дали това ще ускори закъснителя на бомбата, която вече е заложена в Къщата, предстои да разберем. Още по време на старта на предаването Петя и Емо бяха първите сигурни номинирани за изгонване.

След като бе посочен за най-забавен съквартирант от феновете на шоуто, Емо Каменов трябваше да изпрати двама съквартиранти, които той определи като най-скучни, на „Бунището за звезди". Той посочи Христо Трифонов и Пламена, които изпрати да живеят под открито небе.

В епизода довечера зрителите ще видят как Бони, Петя Буюклиева и Ники Китаеца трябва да демонстрират своите таланти и артистични възможности, за да не бъдат изпратени на бунището.

Защо Петя Буюклиева не успя да спечели благоволението на Емо и какви бяха реакциите й, когато Каменов я изпрати да живее навън - очаквайте Big Brother All Stars тази вечер по Нова телевизия.

Първи любовни искри и номинации в Big Brother All Stars
netinfo