Затварят две улици, заради асфалтиране във Враца
Затварят две улици, заради асфалтиране във Враца / Дарик Враца

Две улици във Враца ще бъдат затворени, заради продължаващия основен ремонт на пътната настилка. На 2 ноември от 8 до 21 часа и на 3 и 4 ноември от 9 до 21 ч. ще бъде затворена за движение на превозни средства ул. „Околчица” в участъка от кръстовището с бул. „България” до кръстовището с ул. „Братя Миладинови”. Само в неделя (2 ноември) от 8 до 21 ч. ще бъде затворен и бул. „Стоян Ц. Даскалов”. И на двете улици ще има строителни бригади, които ще полагат асфалтова смес.

На 2 ноември във времето от 8 до 21 часа ще бъде преустановено движението по всички тролейбусни линии в участъка от бл. 26 в жк „Дъбника” до площад „Св. Софроний Врачански”. Тролейбусите ще се движат от площад „Св. Софроний Врачански” до жк „Медковец” и „Химко” на интервал от 15 минути.

На 3 и 4 ноември от 9 до 21 часа ще бъде спряно движението на тролейбусите по линии с номера 4, 4 А и 41 по цялото трасе. Тролейбусите с номера 1 и 17 ще се движат без промяна по маршрута си, като интервалите на обслужване по линия 17 ще бъдат на 15 минути.