VIP Brother „Образцов дом“ се превръща в Къща на Ужасите
VIP Brother „Образцов дом“ се превръща в Къща на Ужасите / Нова тв

Тази вечер ще стартира една от последните мисии във VIP Brother „Образцов дом". Съквартирантите ще се изправят лице в лице с най-големите си фобии, а всеки индивидуален неуспех ще води до намаляване на седмичния бюджет с 20%.

Както винаги, нищо не е такова, каквото изглежда и един съквартирант ще получи тайна мисия. С тежката задача да брани бюджета ще се нагърби Wosh MC, който трябва да убеди всички, че неговата най-голяма фобия е глобофобия или страх от балони. Първоначално хип-хоп изпълнителят ще помисли, че Големият брат се шегува с него, след това ще премине към самоотвержено изпълнение на задачата.

Мисията на Влади Въргала също няма да е лесна. Big Brother ще го изправи през фобия, която ще го извади извън контрол. Страхът, с който актьорът ще трябва да се пребори, е този от къпане. Big Brother ще помоли всеки съквартирант да проведе индивидуален разговор с Въргала и да му даде съвети за личната му хигиена.

VIP Brother Образцов дом се превръща в Къща на Ужасите
netinfo
Това неимоверно ще изкара спокойния Влади извън нерви, а каква ще бъде развръзката - ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Всички в Къщата шушукат за отношенията между Иво Аръков и Елена Кучкова. Според съквартирантите хубавицата е завъртяла главата на актьора и той не престава да търси близост с нея. Big Brother отново ще влезе в ролята на сватовник и ще изпрати двамата млади да преспят в отделна стая. Но там ги очаква сблъсък със страха - не го пропускайте.

VIP Brother Образцов дом се превръща в Къща на Ужасите
netinfo
Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом" следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто