Красевецът Виктор Самсонов и Ива и Нора си тръгнаха от X Factor (ВИДЕО)
Красевецът Виктор Самсонов и Ива и Нора си тръгнаха от X Factor (ВИДЕО) / Novanews.bg

„Искам аз да напусна X Factor", с тези думи Заки посрещна изпитанието да посочи кой да си тръгне от неговия отбор - Нора и Ива или групата Sweet 16. Менторът реши да се раздели с Ива и Нора, давайки шанс на взривоопасното трио да продължи напред. „Мисля, че тази година и двете имаме по-голяма победа", каза през сълзи Нора и специално благодари на своята баба, пропътувала хиляди километри, за да дойде да я подкрепи в залата.

Красевецът Виктор Самсонов и Ива и Нора си тръгнаха от X Factor (ВИДЕО)
netinfo

„Никога не съм чувствал така България!", бяха думите на манекена Виктор Самсонов, който не успя да запази своето място в отбора на Любо след неубедителното си изпълнение на Лени Кравиц. Именно участието му в шоуто бе основната причина да се завърне в родината си чак от Банкок.

Вечерта на Групите и 25+ отново показа, че тази година подборът на кандидати е безкомпромисен. Истински фурор предизвика излизането на 4U, които изпълниха „Заедно" на Любо Киров, Орлин Павлов и Графа. „Виждам как мечтата ми за истинска boy банда на сцената на X Factor се сбъдва", сподели Заки.

„Вие сте по-добри дори от дует Авеню" - с този комплимент пък той се обърна към братята Иво и Пламен. Пънк версията на „Ближи си сладоледа" на Георги Бенчев отново го утвърди като мега стабилен и мега забавен, а емоционалното изпълнение на Атанас Ловчинов на Hello на Лайнъл Ричи разчувства както журито, така и съпругата му в залата.

Източник: Novanews.bg