За първи път зрителите номинират за изгонване от VIP Brother
За първи път зрителите номинират за изгонване от VIP Brother / Нова тв

За пореден път през този сезон VIP Brother изненадва зрители и участници, а феновете на най-горещото шоу в ефира получават специални правомощия. Ексклузивно в историята на формата зрителите номинират, а тази седмица те ще помогнат на Съквартирантите, като лично определят и кой е последният номиниран за изгонване от Къщата.

Гласуването се случва на официалната Facebook страница на VIP Brother, където от снощи първите в историята онлайн номинации очакват Зорница Линдарева, Йорданка Христова, Кали, Влади Въргала и Наско Месечков. Почти 20 000 от феновете на шоуто са гласували до този момент, а фаворит засега е Зорница Линдарева, за чието изгонване са девет хиляди души. Гласуването е активно до петък, когато Алекс Сърчаджиева ще съобщи в ефира на Нова телевизия и на участниците в Къщата кой е номиниран от зрителите.

В епизода тази вечер всички съквартиранти ще се обръщат срещу Людмила. Двата основни лагера на млади и стари ще коментират битовите и хигиенните й навици, както и отношението й към останалите. Под кръстосан огън ще попадне и Албена Вулева. Поводът за скандала е кучето Исай, което пишка навсякъде. Камелия Воче ще си опита да намери съмишленици и задкулисно ще настрои останалите съквартиранти срещу Людмила и Албена. Очевидно участниците в предаването не се справят с провокациите на Захажаева, а тя изглежда се забавлява от този факт. Самата тя ще сподели с Жени Калканджиева, че обича да се кара с хората и го прави за удоволствие.

В епизода довечера зрителите ще видят историята на скандала между Жени и Тачо. Войната на семейство Манови има дълбока история и много скрити истини. От малки поводи двамата съпрузи могат да разпалят световен конфликт, в който да въвлекат и други съквартиранти. Тачо ще успее да обиди Жени, като се намесва в разговор между нея и Зорница и нарича съпругата и бившата си любовница „тъпи", защото се връзват една на друга.

Мисия Демокрация" се превръща в поредния повод за конфликт между Тачо и Албена Вулева. Big Brother ще възложи на съквартирантите да изберат чрез гласуване човек, който да редуцира поръчките, които Жени е направила, защото надхвърлят двойно седмичния бюджет. Двете кандидатури са на Тачо и Людмила, но печеливша е Захажаева заради тайната мисия на Албена.

Междувременно Faceboоk страницата на VIP Brother продължава да бъде едно от най-горещите места в онлайн пространството, а съдържанието там достига до невероятните милион онлайн потребители на седмична база. С всяко изминало издание на шоуто хиляди нови фенове се присъединяват, за да следят последните събития и всички ексклузивни новини.

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом" следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.