Нова любовна история се заражда в Къщата на VIP Brother
Нова любовна история се заражда в Къщата на VIP Brother / Нова тв

VIP Brother продължава да бъде най-динамично развиващото се предаване в българския ефир. След поредица от сюжетни обрати, нови очаквани и неочаквани съквартиранти, тази вечер едни участник ще напусне Къщата.

След тоталния провал на мисия Диктаторът" Жени и Тачо получиха възможност да измъкнат съквартирантите си от глада и дискомфорта, който ги чака до края на шоуто. Те трябва да съберат максимален брой негативи срещу себе си, а тази вечер ще видим дали мисията им е успешна.

Довечера зрителите ще видят, че ситуацията в най-известната Къща е по-напрегната от всякога не само поради липсата на храна и личните вещи на съквартирантите, но и заради непрестанните скандали на семейство Манови. Опитите им да станат най-мразените хора, ще доведат до тотално преразпределение на лагерите в Къщата. Домакините Йорданка, Камелия Воче, Кали и Ива ще се отделят от другите и ще се зарекат да не се грижат повече за комфорта на останалите, както и за наличието на сготвена храна.

Жени и Тачо ще положат неимоверни усилия да бъдат намразени, но трудностите и страхът от неуспех ще предизвикат в тях истинска параноя. Довечера ще видим как Тачо влиза в пряк конфликт с колоритната Людмила Захажаева, защото се притеснява, че дамата също има тайна мисия да събира негативи и да отклонява вниманието на другите от тях.

В същото време в Къщата се заражда любовна история. Двама съквартиранти търсят близост един към друг въпреки ситуацията, разликата във възрастта и отношението на другите към техните пориви. Кои са те и каква ще бъде реакцията на съквартирантите, когато разберат, че непрестанните скандали между семейство Манови и останалите са само и единствено в името на общото благо, ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом" следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто