Майката на Албена Вулева е странна птица, но е изключително стабилна
Майката на Албена Вулева е странна птица, но е изключително стабилна / Нова тв

Людмила е изключително стабилна, сангвиничен темперамент. Тя не може да бъде подкупвана или уговаряна да направи каквото и да е насила. Осъзнава, че е странна птица, но това не й пречи да го използва, за да доминира над околните. Тя се владее отлично, но не на всяка цена. Потиска много дълбоко, тежко минало, разочарования, промени във възгледите си и за да преодолява тези трудности, които е имала, тя се е превърнала в машина в ролята, която играе, за да й върши тази съвършена работа в живота". Това показва психологическият профил на Людмила, майката на Албена Вулева.

„Тази жена въобще не е луда, тя просто е влязла в една роля, която й върши работа. Людмила има изключителни качества като личност и като характеристики на личността". Това заяви в студиото на „Здравей, България" по Нова телевизия психологът на VIP Brother Ани Владимирова.

„Аз доста дълго време съм работила с Албена, но това, което сега виждам и обяснението с нейната майка е коренно различно от това, което беше преди години. Факт е обаче, че тази т.нар. „лудост" на хората, тя продава, защото ние виждаме една много по-умерена Албена отколкото преди години и нейната майка, която ни връща към този образ от преди години, който направи така че Албена да е разпознаваема. За сметка на това, виждайки майка й, си правим равносметката или очакването, че в един момент този образ ще се върне", коментира Калина Крумова.

Според изготвения психологически профил Албена е сенгвиничен темперамент. Тя е силна, подвижна, уравновесена като поведение. Има две крайности в поведението си - може да бъде прикрита, резервирана и доста потайна. В същото време може да бъде импулсивна и да създава екстремни ситуации от нищото.

Целия разговор може да гледате във видеото:

Източник: Novanews.bg