В първия голям концерт на X Factor – талант се завръща в шоуто
В първия голям концерт на X Factor – талант се завръща в шоуто / снимки: X Factor, Нова телевизия

Още с първите два концерта следващата седмица четирима финалисти ще напуснат шоуто

Започват големите концерти на X Factor - следващата седмица (вторник и четвъртък) 16-те финалисти в шоуто ще застанат пред цяла България, за да докажат, че заслужават да станат новия X Factor.

Огромна изненада обаче очаква зрителите по време на първия голям концерт във вторник. Той ще бъде подчинен на формулата „16+1" - един кандидат ще се върне отново в играта. Талант, убеден, че приключението X Factor вече е приключило за него, ще получи втори шанс.

На официалната Facebook страница на шоуто почитателите вече активно предполагат кой ще бъде седемнадесетият участник, а продуцентът Маги Халваджиян недвусмислено публикува на своя профил: "Ще помислим".

Отговорът обаче ще стане ясен във вторник, на първия лайв концерт (от 21:00 ч. по Нова).

И докато един ще се завърне, четирима финалисти ще трябва да си тръгнат следващата седмица. Сключеното споразумение между продуцента Маги Халваджиян и журито доведе именно до решението Любо, Заки, Мария и Саня да се разделят с по един свой талант още на първите два концерта. Във вторник, първи на големия старт ще застанат групите на момичета и момчетата.

В пряк двубой, отборите на Саня и Мария, ще дадат всичко от себе си, но и ще останат с един талант по-малко. Момичета на Саня - Невена, Люба, Кристина и Михаела, ще превземат сцената заедно с момчетата на Мария - Траян, Станимир, Славин и Сабатин.

На втория голям концерт в четвъртък, в музикална битка ще се впуснат отборите на Заки и Любо, като отново двама кандидати ще чуят думите „Ти напускаш X Factor". Групите - Sweet 16 (Гери-Никол, Мишел и Христина), Иво и Пламен, Нора и Ива, 4U(Иван, Емил, Йоан, Кристиан) и кандидатите от група 25+ - Виктор, Ренета, Атанас и Георги, ще се опитат да спечелят зрителите на Нова, за да си осигурят възможно най-дълго присъствие в шоуто.

Кой ще се завърне в шоуто и кои ще бъдат първите таланти, които ще напуснат X Factor, ще разберете на 21 октомври (вторник) по време на първия голям концерт - от 21.00 ч. по Нова.

Гледайте лайв концертите на X Factor - вторник и четвъртък от 21:00 ч. по Нова ТВ

В първия голям концерт на X Factor  талант се завръща в шоуто
netinfo