Четирима са номинираните за изгонване от VIP Brother
Четирима са номинираните за изгонване от VIP Brother / Novanews.bg

Йорданка Христова, Кали, Зорница и Мартин са четиримата номинирани за изгонване от къщата на VIP Brother.

След първата номинационна игра Йорданка Христова получи номинация като капитан на загубилия отбор. Камелия Тодорова се сдоби с имунитет в качеството си на капитан на победителите. Тя имаше право да "имунизира" от номинации двама от своите съотборници и избра Ива Екимова и Тити Папазов.

След номинациите, които съквартирантите гледаха, настроенията в Къщата отново се обтегнаха. Тази седмица за зрителски вот ще се борят Йорданка, Кали, Зорница и Мартин, който получи номинацията си от Домсъвета. Тити и Влади номинираха Зорница, защото според тях тя е лесна мишена за другите и те не са проявили разбиране и подкрепа към нея, а тя е човека, който има най- голяма нужда от приятелство според тях. Това вбеси Жени, която на живо влезе в пререкание с приятеля си Тити. Всички реакции от номинациите ще гледаме в утрешното дейли. Влади обоснова своята номинация и с едно негово голямо притеснение, а именно, че не знае как тази близост между него и младата дама ще се приеме от семейството му.

Видеото, според което Зори е жертва на обстоятелствата, още от самото си влизане само подсили думите на Тити и Влади. Домсъветът се съгласи напълно с тях и Венета Райкова плътно застана зад Зорница.

Източник: NovaNews.bg