VIP Brother разкри нечувани истини за звездите в България
VIP Brother разкри нечувани истини за звездите в България / Нова тв

VIP Brother „Образцов дом" е откровен до болка. Съквартирантите получиха мисия, уникална за цялата история на предаването. Звездите разкриха най-дълбоко пазените си тайни пред цяла България и успяха да шокират дори Венета Райкова със своята честност.

Сълзи, буря от емоции, съпричастност и истерия донесе мисията „Комсомолски кули" на всички в и извън Къщата. Съквартирантите получиха кубчета с твърдения, от които те трябваше да определят кои са валидни за самите тях и да ги поставят пред себе си. Освен припознаването на твърдение те трябваше и да разкажат личната история, която стои зад него.

Задачата, поставена от VIP Brother, определи не само седмичния бюджет, но и съдбите на много хора. Признания, откровения, лъжи, любов - нищо не остана скрито за зрителите на Нова телевизия. Известните хора в България сякаш са свикнали да си слагат маски, да поддържат имидж, да отговарят със заучени фрази, но VIP Brother разби лъжите и недомлъвките на пух и прах. Зрителите станаха свидетели на шокиращи разкрития за живота на VIP участниците.

Евгени Минчев избра куб с надпис „Секс за пари" и призна, че наистина е правил такъв и дори благодарение на него се е сдобил с апартамент. Влади Въргала разкри, че е имал проблем с алкохола и е търсил помощ за неговото преодоляване. Наско Месечков изненада всички и най-вече Иво Аръков, като сподели, че е имал чувства към Мика Стоичкова. Наско сподели и факта, че е имал раково заболяване, което е преборил. Танцьорът разказа, че в миналото е експериментирал със своята сексуалност, но отрече да е хомосексуалист, което предизвика гнева на Евгени Минчев, който го обвини в лъжа и лицемерие.

Искреността и сензационността на разкритите истини на едни съквартиранти подразни други. Лордът суфлираше почти през цялото време на откровенията и твърдеше, че по-големи лъжи никога не е чувал. Кали обвини част от съквартирантите в лицемерие, защото не са взели кубчетата, които се отнасят за тях и не са честни докрай. Лордът, прекалил с алкохола, държеше доста циничен език и обиждаше ту един, ту друг съквартирант. Напрежението ескалира и прераства в словесен конфликт с Йорданка Христова, който завърши с демонстрация на агресия - Евгени бутна своята кула, докато крещеше по адрес на примата.

VIP Brother разкри нечувани истини за звездите в България
netinfo
Откровенията на всички съквартиранти може да видите на NovaPlay.

VIP Brother определи мисията за успешна и съквартирантите спечелиха максимален седмичен бюджет от 780 лева до край на сезона. Но големият брат санкционира всички и им даде едва 300 лева за тази седмица заради неуважителното отношение на Евгени Минчев.

VIP Brother разкри нечувани истини за звездите в България
netinfo
Членовете на Домсъвета в студиото при Ники Кънчев коментираха ситуацията със съжаление, защо според тях Евгени е опропастил уникална за предаването и за живота мисия с пиянското си поведение. Венета Райкова го определи като агресивен след второ питие. Според нея и Маги Халваджиян Лордът колекционира факти, които след това използва срещу хората. Това поведение в комбинация с алкохол е довело до загуба на много от близките му приятели.
VIP Brother разкри нечувани истини за звездите в България
netinfo
Първите номинации в Къщата пощадиха едва двама от общо 18 участника. Ива Екимова и Мартин Мартинов не получиха нито едни отрицателен вот от своите съквартиранти за сметка на всички останали, които попаднаха под кръстосан огън.

Най-много наказателни точки получи Зорница Линдарева (8), следвана от Евгени Минчев (6). Скандалната любовница е номинирана от Камелия Тодорова, Йорданка Христова, Наско Месечков, Елена Кучкова, Ели Гигова, Мартин Мартинов, Иво Аръков и Тачо. Сред мотивите им се споменават пиене на алкохол по цял ден, неуравновесеност, двуличност, наглост, липса на достойнство и желанието й да прави конфликти. Според Тачо престоят на Зорница в Къщата изнервя повечето съквартиранти, него включително. А Иво Аръков обобщи, че каквото и да се каже за нея, все ще е малко.

VIP Brother разкри нечувани истини за звездите в България
netinfo
Доста от съквартирантите наказаха поведението на Евгени Минчев. Камелия Тодорова, Йорданка Христова, Наско Месечков, Тити Папазов, Кали и Камелия Воче дадоха наказателни точки на Лорда с надеждата той да излезе от Къщата. За тяхно съжаление той се ползва с доста привилегии като член на Политбюрото, една от които е имунитет. Сред мотивите им се откроиха алкохола, безобразното му поведение, необмислените му реакции, провалът на мисията, долното и грозно поведение, в основата на което е алкохолът, както и комплексите му. Кали го нарече „циник и лъжец".

С по три точки на трето място класацията за изгонване се подредиха Иво Аръков и Наско Месечков. По време на живото предаване VIP Brother изненада всички като превърна номинациите в директни елиминации. По метода на „внезапната смърт" съквартирантите с най-висок отрицателен вот, а именно Зорница, Иво и Наско, директно напуснаха Къщата. Това беше шок за всички участници. Някои от тя се разплакаха и Венета Райкова веднага ги обвини в лицемерие, защото не може първо да номинират определени участници за изгонване, а после да реват за тях.

VIP Brother обаче е приготвил тайна мисия за тримата изгонени, които получиха директен трансфер до Трудово-възпитателното общежитие. Там те ще основат партизанска организация и ще наблюдават всичко, което се случва в Резиденцията.

Зорница Линдарева изпадна в истерия и пожела веднага да напусне Къщата, защото не иска да живее в тази мизерия. Поведението и изнерви доста Иво Аръков, но неговият глас не успя да заглуши истерията и поредната доза хленчене. VIP Brother успява да събере под един покрив най-подходящите конфигурации от хора. Иво и Наско, двама мъже, влюбени в едни и съща жена, ще делят обща стая, обща храна и обща тайна мисия.

Какви ли други тайни се крият под този покрив, предстои да разберем всеки делничен ден от 20:00 часа по Нова телевизия.

Не пропускайте разцеплението на Политбюрото довечера точно в 20:00 часа.

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом" следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.