Момиче на Заки щурмува X Factor за втори път
Момиче на Заки щурмува X Factor за втори път / снимка: Нова тв

Михаела Маринова - момичето на Заки от миналия сезон на X Factor, щурмува сцената на шоуто за втори път и за втори път вдигна летвата изключително високо. С впечатляващо изпълнение на Beyonce 16-годишното момиче отново доказа, че има място във формата.

Зрителите на Нова познават историята на Михаела от миналия сезон на X Factor. Тогава тя бе стигнала до етапа „Къщите на съдиите" и се бореше за място в отбора на Заки. Той бе изправен пред трудния избор да определи дали тя, или Ана-Мария да продължат напред към големите концерти в шоуто. Изборът му определи това да бъде Ана-Мария, а на Михаела обеща правото през следващия сезон да се възползва от т.нар. „Златен билет" и да отиде директно на етапа „Къщата на съдиите".

Въпреки изключителната привилегия обаче тази вечер Михаела отново застана пред журиращата четворка и обясни, че не желае да се възползва от този шанс, защото не би било справедливо спрямо другите участници, които са положили огромни усилия, също като нея.

Появата й на сцената развълнува Заки изключително много: „Дадох ти време да пораснеш", обърна се към нея той, като допълни, че тази година тя е още по-силна и отново един от най-сериозните претенденти.