Злите езици отново разделиха Гришо и Мария Шарапова
Злите езици отново разделиха Гришо и Мария Шарапова / Guliver/Getty Images

Жълтите издания продължават да търсят пикантни подробности около живота на българския тенисист Григор Димитров и Мария Шарапова, съобщава Gong.bg. През последните дни се появиха редица слухове, че двамата са се разделили.

Според американските медии причината за раздялата е, че двамата са решили да съсредоточат вниманието си върху професионалните си кариери. Те пишат и, че Шарапова и Димитров са "се разделили" и в Twitter. Освен това не са се появили заедно на Откритото първенство на САЩ в Ню Йорк.

Засега нито един от двамата не е направил официално изявление по въпроса. Дори напротив, руската състезателка публикува доста красноречива снимка в понеделник, на която ръцете на двамата са много близо една до друга. Шарапова дори нарече българина "Диди", а на фотоса се виждат бижутата на двамата.

Публикацията на руската кралица на тениса е ясен знак да се разбере, че в отношенията между нея и хасковлията всичко е идеално, а някои от последните ѝ изказвания дават още по-точна индикация за това.

Неотдавна хубавата Мария призна, че е щастлива от всичко, което се случва в живота ѝ: „Нас и Григор ни обединява не само спортът. За мен е важно в човека до мен да виждам себе си през цялото време. Разбира се, че се наслаждавам на всеки момент, в който съм с него. За мен е от значение човекът до мен да ме уважава и да подкрепя във всяко решение. Това срещам в Григор".