Образцовият дом на VIP Brother посреща своите съквартиранти
Образцовият дом на VIP Brother посреща своите съквартиранти / Нова тв

Замайващ лукс и търсен бароков кич са основният ключ към интериора на Образцовия дом на VIP Brother. Преобладаващите цветове, както подобава на соц лукса, са червено и златно, килимите са ръчно тъкани, а мебелите са кожени или от велур, напълно подходящи, за да седнат в тях соц лидери.

Снимки от Къщата можете да видите ТУК

Няколко различни елементи допринасят за уюта и класата, която излъчва Образцовия дом. Голяма камина в средата на хола с две удобни кресла пред нея, ще сгрява съквартирантите в мразовитите нощи и ще внася романтика. Билярдна маса, с червено, вместо традиционното зелено сукно, ще разсейва съквартирантите от ежедневните битови проблеми и ще ги призовава да решават споровете си със стил и стик в ръка. Ренесансови картини красят стените, а празни барокови рамки, очакват снимките на обитателите на Образцовия дом.

За да бъде атмосферата съвсем като в социалистическа резиденция, виповете ще се хранят на дълга маса, досущ като в ловните резиденции на Тато. Висящ остава въпросът дали двете най-възрастни обитателки на Къщата ще се разполагат в двата й края, както традицията повелява.

Дворът е голям и слънчев, предразполагащ към споделяне на множество клюки между съквартирантите. Разбира се, Къщата разполага и с басейн, а дали той ще стане място за флиртове в Образцовия дом, предстои да видим.

Най-интересното е, че освен Изповедалнята, спалните и баните, които останаха скрити за камерите, тайна остава и една голяма закрита площ, за която зрители и съквартиранти тепърва ще научат каква функция има, кой ще я обитава и при какви условия.

Съквартирантите от неделя живеят в пълна изолация в столичен хотел, без телефони, телевизия и компютри. Така те се подготвят за голямото начало тази вечер, което съвпада с началото на учебната година.

За ВИП съквартирантите приключението и изпитанието да живеят в Образцовия дом също е своеобразно училище, в което те ще научат много за себе си. Една от участничките твърди, че знае всичко за останалите и се е подготвила да ги изненадва с истини, които и те не биха искали да знаят. Определя се като злопаметна и не я е страх да провокира хората около себе си.

Повечето от съквартирантите споделят, че най-голямото изпитание, пред което са се изправяли досега, е участието им във VIP Brother. Една от четирите блондинки в Къщата е толкова притеснена да не се изложи, че за да се подготви, е изчела пет книги за епохата на социализма и е взимала частни уроци по история от проф. Пантев. Друга от участничките разказва, че най-опасното нещо, което е правила, е да мине граница с фалшив паспорт.

Всички випове са чели невъобразими лъжи за себе си, като най-често повтарящата се лъжа за дамите е, че са бременни без да знаят от кого. Най-ужасяващата е, че докато е на концерт в Лондон, един от участниците чете за себе си, че е в реанимацията в Пирогов.

Йорданка Христова е готова да готви за съквартирантите, докато Евгени Минчев не може изобщо да се справя в кухнята. Останалите казват, че имат относително добри кулинарни познания, а най-ласкаво за своите възможности като готвач се изказва един от най-красивите мъже, които ще обитават Къщата.

Отношението към секса за една нощ на съквартирантите като цяло е положително, но дамите правят уговорка, че предпочитат те да не са участници в него. Една от тях, която се очертава с най-добро чувство за хумор сред дамите, споделя, че би правила секс за една нощ, но поне трябва да е цялата нощ.

Всички съквартиранти очакват с нетърпение да влязат в Къщата, което ще се случи тази вечер точно в 20:00 часа по Нова телевизия.

Не спирайте да следите и Facebook страницата на предаването, на която ще намерите още интересно новини.