Църква постави билборд с надпис Господ: Аз обичам секса!
Църква постави билборд с надпис Господ: Аз обичам секса! / Thinkstock/Getty Images

Църква в Пенсилвания рекламира чрез билборд проповедите, в които се твърди, че Господ обичал секса, съобщава в. "Хъфингтън пост".

На магистрала Route 309 последователи на вероизповеданието са наели билборд, в който се рекламира неговата дейност. Възобновената църква проповядва Божи секс на паството в Уилкис Баре. На наетия от нея билборд е изписано: "Господ: Аз обичам секса!"

Рекламната кампания на деноминацията е центрирана около Песента на Соломон. Пастор Дан Никълс сподели пред вестника: "Ние искаме да подскажем, че Библията е обърната с лице към всекидневните проблеми на хората. Когато говорим за сексуалност, Господ е изобретателят, авторът и създателят й!"

26-годишният свещеник твърди, че християнската общност в града не е възприела много добре неговата църква. "Евангелистите понякога се цепят и се противопоставят едни на други. Но това не ни смущава!"

Според пастора американската култура е станала много дръзка, така че и църквата не трябва да говори на вярващите за проблемите им със заобикалки.

Източник: БТА