Четирима коректни клиенти на „Софийска вода“ спечелиха смартфони и таблети
Четирима коректни клиенти на „Софийска вода“ спечелиха смартфони и таблети / netinfo

Четирима коректни клиенти на "Софийска вода" АД спечелиха смартфони и таблети от ежегодната лятна томбола на компанията. Късметлиите бяха изтеглени в присъствието на нотариус на 1 септември 2014 г.

Като клиентски ориентирана компания за „Софийска вода" е изключително важно да поощрява лоялните си клиенти и да пази техните интереси. Благодарение на тях, дружеството успява да поддържа водоснабдителните и канализационните услуги в столицата и да инвестира за тяхното подобряване.

Както всяка година, печелившите ще бъдат уведомени с писмо и потърсени по телефона от служител на компанията. Подаръците ще получат титуляря на клиентския номер или клиента, който заплаща сметките за вода като наемател.

Печелившите клиентски номера са:

5158429 - таблет
1067587- таблет
3019843 - таблет
3099560 - смарт телефон

Коректните платци могат да намалят сметките си за вода с програмата за лоялни клиенти на „Софийска вода АД".

„Софийска вода" АД поощрява лоялните си клиенти и чрез специална програма, чрез която предоставя отстъпки от месечните сметки за ВиК услуги. Така 50 коректни клиенти на „Софийска вода", АД, които нямат просрочени задължения, в края на всеки месец могат да получат 5% отстъпка от следващата си сметката.

В края на годината още 50 коректни клиенти ще получат 10 % отстъпка от сметките за вода за следващите шест месеца.

Повече за програмата може да научите от сайта на „Софийска вода".