Младежи от областта взеха участие в летния университет на МГЕРБ
Младежи от областта взеха участие в летния университет на МГЕРБ / ПП ГЕРБ

Представители на младежката структура на ГЕРБ от област Кюстендил взеха участие в седмия летен университет, който партията организира за младежите. Общинският координатор на МГЕРБ - Дупница Лова Василева, Александрина Николова от Кюстендил и Ива Иванова от общинската структура в Дупница разработиха и представиха свои концепции за развитие на различни ресорни политики, с което си спечелиха участие в летния университет. Всеки един, когато се качва по стълбицата на управлението и расте в кариерата, трябва да знае, че пътят нагоре е труден, но когато полага усилия винаги ще бъде оценен. МГЕРБ е авангардът на партията. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов при откриването на летния университет. Цветанов бе категоричен, че ГРЕБ винаги е залагала на младите хора, защото те са бъдещето на България. Сред лекторите бяха кметът на Варна Иван Портних, евродепутатите Томислав Дончев, Мария Габриел, Владимир Уручев и Емил Радев, лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев, представителят на фондация "Ханс Зайдел" Богдан Мирчев, Лиляна Павлова, Калин Каменов, Милена Дамянова, Десислава Атанасова и Владислав Горанов.


БСП и ДПС не изпиха докрай горчивата чаша. Те дезертираха, те се измъкнаха, защото знаеха в какво състояние оставиха държавата, какво следва през есента, и затова се измъкнаха.Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на закриването на летния университет. По думите му, за ГЕРБ е най-изгодно да остане в опозиция. „С мощността на ГЕРБ, с експертния потенциал на Реформаторите, с помощта на Германия с нейните фондации, можем да измъкнем България от блатото. Очевидно е, че това е новият начин на управление", категоричен бе Борисов.
И тази година летният Университет се проведе в град Варна от 28 до 31 август, като в него взеха участие над 140 младежи от структури на ГЕРБ от цялата страна. Седмият летен университет на МГЕРБ преминава под мотото „Ние сме на ход".