Криско направи цензурирана версия на хита си Идеал Петрофф
Криско направи цензурирана версия на хита си Идеал Петрофф / Нова тв

През изминалата седмица хитът на летния сезон на Криско и Мария Илиева "Видимо додовлни" стана повод за морални дискусии в обществото. В типичния си стил рапарът им отговори с поредна музикална провокация. Вдъхновен от темата на новия риалити сезон на VIP Brother „Образцов дом", Криско пренаписа текста на едни от безспорните си хитове „Идеал Петрофф" така, че да бъде приемлив дори за комсомола.

Специалната цензурирана версия на "Идеал Петрофф" започва с „Идеал Петрович, бейби!, а клипът на песента ще бъде заснет в къщата на VIP Brother - Образцов дом.

Цензурираната версия на хита на Криско "Идеал Петрофф" можете да чуете ТУК

С ВЕФ в ръка Криско ще влезе в най-строго пазената къща, превърната сега в „Образцов дом", за да заснеме видеоклип, с който поздравява СЕМ. „Соц стайлинг, соц баби, днес е юбилея, къде е мавзолея"? „Дайте ми упойка, идва перестойка", така Криско изрази очакванията си за новия сезон на VIP Brother.

Къщата свърза името си и с друга музикална легенда - Васко Кръпката. Музикантът има най-голямата колекция от лозунги и табели от времето на соца.

Криско направи цензурирана версия на хита си "Идеал Петрофф"
netinfo
Част от тях Васко Кръпката дари на „Образцовия дом" на VIP Brother, „за да помнят хората миналото и да знаят какво да избягват".

Междувременно през изминалия уикенд се проведе и специалната Милиционерска акция на VIP Brother Образцов дом". На територията на Пловдив и София момичетата с къси поли бяха „порицани" от милиционерите с печати върху краката.

Криско направи цензурирана версия на хита си "Идеал Петрофф"
netinfo
Акцията се прие с особена носталгия от по-възрастните жени, които си припомниха времената на социализма и споделяха интересни случки от младините, когато са се крили от милицията, когато са носели къси поли.

Повече по темата гледайте във видеото:

Още абсурди и интересни моменти от живота през социализма очаквайте от 15 септември във VIP Brother „Образцов дом" 20:00 по Нова.