Дарик Пловдив с „Приятели мои“ навръх 17-ия си рожден ден
Дарик Пловдив с „Приятели мои“ навръх 17-ия си рожден ден / netinfo

Нетрадиционно изненадващо и както винаги в приятелска атмосфера екипът на Дарик радио Пловдив се готви да почерпи колеги, приятели и партньори в навечерието на 17-ия си рожден ден. Очаква се лично министърът на здравеопазването от служебния кабинет Д-р Мирослав Ненков да поздрави гостите с „живи и здрави". Целта е да се докажат добрите (регламентирани) практики от „сливането" на медиите с властта и обратно.

Пловдивският екип на Дарик ще празнува на 1 септември в изисканата обстановка на Новотел Пловдив, а присъстващите ще имат привилегията да гледат камерния спектакъл „Приятели мои", в подкрепа на кандидатурата на града за европейска столица на културата. Събитието се организира с любезното съдействие на „Винпром Пещера" и Фабриката за минерална вода Хисар от извор N7.

По непотвърдена информация същата вечер ще бъдат обявени и водачите на листите за Пловдив - град и Пловдив - област на една от най-големите партии в страната - ББГ. За целта пристига лидерът й Димитър Туджаров, заедно с целия си екип от сътрудници. В интервю за Дарик Туджаров прогнозира минимум 4 депутатски места в бъдещия парламент и поне едно министерско кресло в новия кабинет. Всички отпаднали от листите ще могат да потушат разочарованието си в арт клуб „Библиотеката", където ще ги посреща водещият на „Непознатата музика" по Дарик Гаро Узунян.

Според запознати, за реда ще следят безвъзмездно ченгета под прикритие с генералски чин. За провокации и евентуално подготвяни саботажи на събитието отговарят хора на Дарик във всички по-влиятелни национални и регионални медии.

В Нощта на Дарик отбрани журналисти от цялата страна ще бъдат посветени и в тайната на победата на Пловдив в голямата надпревара за „Европейска столица на културата". Техен гид в полунощ ще бъде лично кметът на града Иван Тотев.

Дарик Пловдив с Приятели мои навръх 17ия си рожден ден
netinfo