Червеното доминира на церемонията по раздаване на наградите Еми
Червеното доминира на церемонията по раздаване на наградите Еми / Guliver/Getty Images

Лина Дънам заложи на ексцентричен тоалет в бонбонено розово, Кери Уошингтън - на оранжева рокля на "Прада", но червените тоалети категорично доминираха на церемонията по раздаването на наградите Еми, предаде Франс прес. Други звезди предпочетоха синьото или актуалните в момента неутрални цветове.

Но и Джулия Робъртс, качена на главозамайващо високи токчета, предизвика сензация. Облечена в къса рокля с огромни черни перли, носеща подписа на Ели Сааб, звездата съвсем заслужено попадна в списъка на най-елегантните на сайта на в."Хъфингтън пост".

Гафът на вечерта, макар и очарователен, принадлежи на Хейдън Панетиер ("Нашвил"). Облечена в бляскава сребриста дълга рокля, подчертаваща издутото й коремче, тя развълнувано изстреля "Щастлива съм, нямам търпение да я видя" пред журналистка от "Е!", спряла я на червения килим. На въпроса дали бъдещото й бебе е момиченце, Хейдън Панетиер радостно кимна с глава.

Дългите тесни рокли определено доминираха: тази на Лина Хеди (Церсей от "Игра на тронове") беше черна, на Натали Дормър (Марджъри от същата поредица)- в червено и оранжево, на Еди Фалко (от "Сестра Джаки")- синя, на Кристина Хендрикс ("Момчетата от Медисън Авеню") и Джулия Луис-Драйфус ("Вице")- червени, на Анна Клъмски ("Вице") - бяла, на Зоуи Дешанел - в сигнално розово и на Мишел Докъри ("Имението Даунтън") - от пъстроцветни листенца.

Винаги много оригиналната Лина Дънъм, номинирана за най-добра комедийна актриса ("Момичета"), предизвика сензация, появявайки се на червения килим в бонбонено розова пола от няколко пласта волани на Джамбатиста Вали и платинено руса коса, подстригана ала Жана Д'Арк.

Определено прозаична беше визията на Джулиана Маргулис ("Добрата съпруга"), актрисата остана доволна, че ще бъде откарана до събитието с количка за голф, "за да не й се наложи да ходи на токчета", според "Лос Анджелис Таймс".

При мъжете доминираха обичайните смокинги, все пак някои се бяха постарали да не останат незабелязани.

Героят на вечерта Брайън Кранстън ("В обувките на Сатаната") беше с леко гелосана коса и мустаци ала Ерол Флин. "Бих искал Хайзенбърг никога да не умира", сподели той, говорейки за своя герой пред "Ентъртейнмънт Уикли".

Друг от сериозните му конкуренти, Матю Макконъхи ("Истински детектив"), пък се появи в причудлив син костюм от три части с черни ревери.

Манди Патинкин ("Вътрешна сигурност") съобщи, че в момента се снима последния сезон от поредицата в Кап, Южна Африка. Събитията, случващи се в Ирак и Сирия, показват "ужасяващо точно до каква степен сериалът се покрива с реалността", заяви той пред телевизия KTLA.

Източник: БТА