Брад Пит вече не обича Анджелина Джоли, твърди екстрасенсът му
Брад Пит вече не обича Анджелина Джоли, твърди екстрасенсът му / снимка: Guliver/Getty Images

Екстрасенсът на Брад Пит Рон Бард, който е предсказал връзката му с Анджелина Джоли, твърди, че клиентът му вече не обича спътничката си в живота, съобщи в. "Дейли мейл".

Според него Брад Пит се чувства "в капан", но не иска да напусне Анджелина заради шестте им деца, а и защото това би било лошо за имиджа му. Актьорът още обичал бившата си съпруга Дженифър Анистън.

Именно Дженифър Анистън представила Рон Бард на Брад Пит, когато още били женени. Една година по-късно, през 2005 г., той му предсказал, че ще се запознае с някого, докато снима "Мистър и мисис Смит", който ще промени живота му. Така и станало. Брад Пит и Анджелина Джоли се влюбили на снимачната площадка и той напуснал Дженифър Анистън още същата година.

Запитан дали Брад Пит все още обича Анджелина Джоли, Рон Бард отговори: "В крайна сметка въпросът не е дали Пит е влюбен или не. Въпросът е, че той е мъж, който се е посветил на шест деца и спазва ангажимента си. Дали я обича, или не, е съвсем друга история. Брад е човек, който намира щастието в собствената си душа. Той прави това, което смята за правилно. Той е мъжко момче. Мисля, че Джоли е много умна. Мисля, че тя го държи в капан, но той не се притеснява от това, защото според мен обича децата повече от връзката си".

Според екстрасенса Брад Пит и Анджелина Джоли вече са сключили брак и ще имат още три деца.

Източник: БТА