Зов за помощ
Зов за помощ / netinfo

44-годишният Георги Ангелов Спасов от Варна спешно се нуждае от средства за животоспасяващо лечение. Преди няколко месеца български лекари му откриват рядък злокачествен тумор, разположен зад тънките черва. Въпреки направената в България операция, туморът продължава да расте и вече е дал разсейки в гръбначния мозък и други органи.

В момента Георги е на лечение в Университетската болница в Хайделберг - Германия, където немски лекари са му насрочили нова операция, която ще струва 80 хил.лв. Парите за операцията са събрани, но преценката на специалистите е да се изчака с оперативната интервенция, заради тежкото състояние на пациента и бързия растеж на тумора. Междувременно немските лекари са назначили на Георги шест курса химиотерапия и скъпи болкоуспокояващи инжекции, цената на една от които е 1350 евро.

Близките на младия мъж се обръщат с молба към всички добри и състрадателни хора за финансова подкрепа в този труден за тях момент. Нека подадем ръка на Георги и заедно да се преборим за живота му.

Средства за лечението на Георги Ангелов Спасов може да преведете по банковата сметка на неговата майка Стоянка Георгиева Ангелова в Уни Кредит Булбанк:

BIC  код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF

СМЕТКА-7000 1521773643

IBAN-BG52 UNCR 7000 1521 7736 43

ВАЛУТА - BGN КЛОН - 318