Джони Деп се включи в концерт на „Аеросмит” в Лос Анджелис
Джони Деп се включи в концерт на „Аеросмит” в Лос Анджелис / снимка: Guliver/Getty Images

Джони Деп се присъедини към групата „Аеросмит” за изпълнението на песента й „Big Ten Inch Record” в рамките на неин концерт в района на Лос Анджелис, съобщи Контактмюзик. Звездата от поредицата „Карибски пирати” се качи на сцената в зала „Форум” в Ингълууд, за да се присъедини към приятеля си, вокалиста Стивън Тайлър, китариста Джо Пери и останалите членове на бандата.

Когато известният актьор слизаше от сцената, Тайлър се обърна към публиката с думите: „Лос Анджелис, изпрати с овации Джони Деп!”

Джо Пери наскоро разкри, че записвал песни заедно със сър Пол Маккартни, Алис Купър и Джони Деп в звукозаписното си студио.

„Бях в студиото заедно с Алис Купър и Джони Деп и свирех на китара”, разказа Пери пред в. „Чикаго сън таймс”. „По едно време тримата се спогледахме, давайки си сметка, че сме там заедно със 72-годишния Маккартни. Вероятно сме изглеждали като деца, които са зяпнали с широко отворена уста. Става въпрос за проект, който засега се пази в тайна”, сподели той.

Наскоро стана ясно, че холивудският актьор е свирил на китара и по време на концерт на „Аеросмит” в Масачузетс, допълва БТА.