Берлински хотел излага гостите си на показ, докато са в тоалетната
Берлински хотел излага гостите си на показ, докато са в тоалетната / Thinkstock/Getty Images

Посетителите на ресторанта на новооткрития хотел "Бикини" в Берлин могат да бъдат наблюдавани от минувачи на улицата, когато ползват тоалетните поради архитектурно недоглеждане, пише в. "Метро".

По неизвестни причини конструкторите на ресторанта "Мънки бар" са допуснали недоглеждане. Всеки път, когато клиентите посетят двете нули, те могат да бъда наблюдавани като на киноекран през огромните фасадни стъкла.

По първоначален план WC помещенията е трябвало да бъдат разположени на партерния етаж, където не са били проектирани подобни витражни стени. Но по неизвестна причина тоалетните били обзаведени на първия етаж. Гостите на хотела могат да се радват на великолепна гледка към Берлинската зоологическа градина. Но без да го осъзнават, самите те стават обект на не особено здрав интерес от страна на минувачите. Мнозина от тях си взимат снимки за спомен с облекчаващите се гости на хотела.

След като разбрали за липсата на уединение във WC-тата, посетителите предложили на управата на хотел "Бикини" да постави надписи: "Внимавайте, не само маймуните ви наблюдават в този час!".

Източник: БТА