Нови слухове за сватбата на Аштън Къчър и Мила Кунис
Нови слухове за сватбата на Аштън Къчър и Мила Кунис / Guliver/Getty Images

Аштън Къчър и Мила Кунис планират сватба за юли следващата година, съобщи Контактмюзик. Церемонията ще бъде в тесен семеен и приятелски кръг, разкрива за сайта РадарОнлайн източник от обкръжението на актьорската двойка.

36-годишният Аштън Къчър и 30-годишната Мила Кунис имат връзка от 2012 година, но са близки още от времето, когато се снимаха заедно в телевизионния сериал "Шеметни години". По-рано тази година те обявиха годежа си. Двойката очаква първото си дете, което трябва да се появи на бял свят по-късно през 2014-а, припомня изданието. Според мълвата звездите ще имат момиченце.

Според източника Аштън Къчър и Мила Кунис планират сватба за лятото на следващата година, за да имат достатъчно време да опознаят бебето си, преди да минат под венчило. На скромното тържество през юли ще присъстват само най-близките роднини и приятели. Очаква се сред тях да бъде екипът на "Шеметни години". Къчър най-вероятно ще избере актьора Дани Мастерсън - една от звездите на телевизионната поредица, за свой кум, тъй като двамата са като братя.

Източник: БТА