Мъж откри скъпия си часовник, след като иззвънял в корема на кучето му
Мъж откри скъпия си часовник, след като иззвънял в корема на кучето му / Thinkstock/Getty Images

Собственикът на английски пъб Тери Морган търсил под дърво и камък скъпия си ръчен часовник, докато той не иззвънял от корема на домашния му любимец Чарли, пише таблоидът "Дейли мирър".

Лакомият нюфаундленд помислил аксесоара за деликатес и го хапнал на закуска. "Отначало си помислих, че когато прозвуча алармата на часовника ми на другата сутрин, Чарли просто е легнал върху него. Едва по-късно разбрах, че звуците идват от корема му", довери г-н Морган.

Часовникът бил настроен на 10.55 часа, за да подсети собственика на пъба да направи новите поръчки за деня. Тери Морган незабавно откарал Чарли при ветеринаря. Операцията щяла да струва на бармана най-малко 1000 британски лири. Но когато Чарли видял спринцовката с анестезиращото лекарство, той така се изплашил, че се закашлял и изплюл часовника.

Все пак на собственика на пъба "Котвата" в градчето Кокууд не му се разминали ветеринарните разходи. Той заплатил около 200 лири за рентгенови снимки, да не би в стомаха на кучето да има още нещо необичайно.

Г-н Морган простил прегрешението на домашния си любимец, тъй като Чарли си падал малко шегаджия. Четириногото обичало да крие чорапите му и всичко останало, което се търкаляло по пода.

Източник: БТА