Благотворителни концерти Рок за Мила ще се състоят в Шумен
Благотворителни концерти Рок за Мила ще се състоят в Шумен / netinfo

Два благотворителни концерта ще се състоят в Шумен в петък и събота. Мястото за провеждането и ме парк „Студентски", а началния час и в двата дни е 19:00 ч. Това съобщават от пресцентъра на община Шумен.

Концертите са под мотото „Рок за Мила" и са по инициатива на шуменския мотоклуб "The DEVILS MC". Събраните суми ще бъдат за шуменката Мила Петрова, която е загубила зрението си при жестока катастрофа. Досега момичето има направени няколко операции в клиниката на проф. Мулдашев, но предстоят още интервенции. Професорът е дал надежда на Мила за частично възстановяване на зрението.
В първия ден в концерта ще участват Sofi bard, Forgot the ten, The Leftied.
В събота на сцената ще се качат „Огледално", „Епизод" и Васко Кръпката.

Концертите се организират със съдействието на Община Шумен, която предостави откритата сцена безплатно, както и озвучаването на концертите, Аудиовизуален център Proxy", магазини „Трънчев" ООД, Българска асоциация на пострадалите при катастрофи, Реклама „Елфи" и мотоклуб Night Riders MC - Шумен.

Организаторите на концерта призовават шуменци да подкрепят Мила и да й помогнат да вижда и да се радва на света отново.

Входът за концертите е 3 лв. Ще има поставени и кутии, в които желаещите могат да оставят сума, каквато преценят, за да помогнат на Мила.