Виолетовите направиха хикс в Севлиево, Калоян Чакъров освобождава трима утре
Виолетовите направиха хикс в Севлиево, Калоян Чакъров освобождава трима утре / Дарик нюз

Равенство 1:1 записа отборът на „Етър ВТ” в контролната среща д „Видима- Раковски”  в Севлиево. Старши треньорът Калоян Чакъров пусна в стартовия състав двойка централни защитници дошли на проби-  Благовест Ботев и Борислав Джарнавлиев. На вратата започна В. Димитров, а пред него, освен двамата излязоха: Цонев, Николов, Н. Петров, Трифонов, Николаев, Колев, Тодоров, Петков.

Равностойната игра без положения продължи до 33- ата минута, когато  Иван Петков бе съборен в наказателното поле на домакините и последва 11- метров наказателен удар. Илко Трифонов обаче бе не успя да преодолее вратаря на севлиевци и равенството се запази. До почивката отново Трифонов можеше да се разпише, но от въздуха би над вратата.

След нея в състава на етърци се появиха Борислав Иванов и Цецо Додуров. Мартин Николов центрира към Иван Петков, който засече топката в мрежата, но гол за гостите не бе зачетен, заради маркирана засада.

В 55- ата минута Иван Петков намери в коридор Борислав Иванов и той с хубав удар покрай плонжа на вратаря вкара за 0:1. След попадението Калоян Чакъров последователно пусна в игра Згрипаров, Калчев, Бл. Ангелов, Цв. Петров, Захариев, Кадир, Хаджииванов и вратарят Ивайло Петков. В 76- ата минута именно Петков хвана топката при центриране, но бе пресиран от трима играчи на домакините и я изпусна в мрежата си,  вкарвайки си автогол.

Вече имам яснота по възможностите на всеки от състезателите и идея кои няма да ползвам, заяви старши треньорът на „Етър ВТ” Калоян Чакъров след контролата с „Видима-Раковски”. За самия мач той спомена, че това за него е по-скоро тренировка, в която е видял както хубави неща, така и неточности, които трябва да се отстраняват.

Трима играчи ще бъдат отпратени утре, добави Чакъров, без да уточнява имена, тъй като първо лично ще уведоми футболистите. Той не поясни дали става въпрос за хора от досегашния състав, или за дошлите на проби.

„Искам да уточня, че съм доволен от старанието на всички, но на някои просто лимитът е толкова. До края на седмицата ще има и още нови имена”, каза още Калоян Чакъров.

Следващата проверка на „виолетовите” е в събота в Бургас, където гостуват на доскорошния член на елитната група „Черноморец”.