Американски рапър щурмува X Factor кастинга в Пловдив
Американски рапър щурмува X Factor кастинга в Пловдив / Нова тв, X Factor

Американски рапър с пловдивски корени щурмува втория ден от кастинга на X Factor в
Пловдив. Той представи свои авторски парчета, като в прослушването му специално се включи и друго доказано име в областта на родния рап и хип-хоп - Васил Иванов-Dexter. Рап надеждата призна, че ще се радва, ако успее да внесе част от автентичната рап култура у нас. След като още от малък заминава за Щатите и прекарва там 15 години, трагичен повод го връща отново в родния Пловдив - загубата на баба му е причината, поради която решава да се върне по-близо до корените си - първо работи във Великобритания, а след това се връща и в града на тепетата.

Сред другите интересни кандидати във втория ден от кастингите на X Factor в Пловдив бе Христо Сираков..., но не известният бизнесмен, а петият в България състезател по снукър. За да впечатли екипа на шоуто, той заложи на песен на Графа и класическото "Nothing gonna change my love for you" на Глен Медейрос.

Пловдивчанка пък обеща да посвети стих на турски език на X Factor тима, ако бъде допусната до следващия етап. Момичето призна, че обича да пише стихове на турски и български език, но сценичната треска си каза думата и тя не успя да изрецетира нищо на турски.

Бивша професионална балерина даде сериозна заявка с френско изпълнение на Лара Фабиан, а 15-годишен талант заложи на украинската версия на „Wild dances" на Руслана - парчето, с което украинската певица спечели Евровизия през 2004 г.

Кои ще бъдат следващите претенденти за титлата „Новия X Factor на България", предстои да разберем в София следващата седмица - от 14 до 16 юли, когато X Factor кастинг турнето ще търси музикални таланти в столицата.

Американски рапър щурмува X Factor кастинга в Пловдив
netinfo