Бойко Атанасов е новият директор на Дирекция ОУИ  – София
Бойко Атанасов е новият директор на Дирекция ОУИ – София / netinfo

Бойко Атанасов е новият директор на Дирекция "Обжалване и управление на изпълнението" /ОУИ/ - София, съобщиха от Националната агенция за приходите /НАП/. Атанасов е назначен със заповед на изпълнителния директор на Националната агенция за приходите Мария Мургина. Досегашният му пост е директор на Териториалната дирекция /ТД/ на НАП София-град.

За директор на териториалната дирекция /ТД/ на приходната агенция в столицата е назначена Светлана Паунова, която до момента беше заместник-директор. Паунова е в системата на приходната администрация от 1993 г.

Бойко Атанасов е в системата на приходната администрация от 1996 г., уточняват от НАП. От 2000 г. е назначен за заместник-директор на Териториална данъчна дирекция София-град, като преди това е бил данъчен инспектор. Ръководил е проекта и е участвал активно в процесите по преструктуриране и оптимизиране на дейностите на ТД на НАП София-град, с цел подобряване на обслужването в офисите на НАП в столицата.

Новите директори са били представени на ръководителите на 15-те офиса на НАП в столицата и на служителите на дирекция "ОУИ" София-град.