Александър Станков: Срамна загуба, подходихме примиренчески
Александър Станков: Срамна загуба, подходихме примиренчески / БГНЕС

Старши треньорът на Локомотив Пловдив определи загубата от Литекс с 0:5 като срамна. „Какво мога да кажа след такъв мач. Просто много тежка и срамна загуба за нашия тим. Футболистите излязоха тотално демотивирани към този двубой. Положението при нас е такова, че има много контузени футболисти, има млади футболисти, които нямат опит и се налага да играят срещу силен отбор, какъвто е Литекс. Жалкото е, че нашият тим подходи много примиренчески и унило. Започнахме добре, но явно отстъпваме на съперника. Въпреки всичко жалко е, че младите взимат участие в такива мачове, от който може да се получи психологически срив“, коментира Александър Станков.

„Ситуацията ме принуди да използвам футболисти на непривични постове. Нямахме ляв защитник. Тихомир Трифонов имаше болки още на полувремето в глезена и стъпалото, и трябваше да го сменя. Не мога да кажа, че е имало футболисти, които не искат да играят. Здравко Лазаров знаете, че още не е възстановен. Ситуацията не беше изобщо лека преди този мач и бях принуден да правя рокади“, заяви още Станков.

„Нямаме друг шанс, трябва да се подготвим и за последния двубой срещу ЦСКА. Нека да свърши първенството и тогава ще имам среща с президента. Тогава ще коментирам“, каза Александър Станков на въпрос за бъдещето му в клуба.